Een avond met Baptist de Pape: Laat je inspireren door zijn indrukwekkende film: The Power of the Heart en ga naar huis met het mooie boek. Voor slechts € 30,50 bij wees je eigen coach.

Met exclusief live-interview met Baptist de Pape  door TV-presentatrice Naeeda Aurangzeb.

28 augustus 19:00 uur Jan van Besouw Goirle (bij Tilburg)

 


 

 Officiële film trailer
 

The Power of the Heart brengt de kracht, de wijsheid, de liefde en de intelligentie van ons hart op een volkomen vernieuwende wijze onder de aandacht. Auteur Baptist de Pape sprak met Paulo Coelho, Isabel Allende, Eckhart Tolle, Deepak Chopra en nog vele anderen. Hij creëerde een boek met een verrassende wetenschappelijke en spirituele onderbouwing dat aan het begin staat van een onstuitbare internationale beweging: laat je hart je gids zijn. Vind je ware potentie en je geluk, leef dichter bij je intuïtie.

Van de regisseur van 'THE SECRET' komt deze ongeëvenaarde en levensveranderende film over de verbluffende kracht en intelligentie van het hart. 'The Power of the Heart' is een ervaring die je de schat die in hen zelf verborgen ligt laat ontdekken... en herontdekken.Datum en locatie

Vrijdag 28 augustus 2015
Zaal open: 19:00
Jan van Besouw, Thomas van Diessenstraat 1, 5051 Goirle (bij Tilburg)


Programma

18:45 Ontvangst
19:00 Filmvoorstelling
20:20 live-interview met Baptist de Pape door TV-presentatrice
          Naeeda Aurangzeb
21:00 Signeren boek door Baptist de PapeKosten

Toegangsprijs voor de filmvoorstelling is € 30,50. Deze prijs is inclusief het boek 'The power of the heart'. Filmkaartje € 17,50 Groepskaartjes € 15,00.


Over Baptist de Pape

Met een lucratief aanbod voor de advocatuur (gestudeerd in Tilburg) op zak besefte Baptist de Pape dat dit niet was wat hij wilde. Hij besloot te breken met familietradities om zich te verdiepen in de onvoorstelbare kracht van het hart en hoe deze ons naar het ware doel in het leven kan leiden.

“We hebben onszelf geprogrammeerd om alles in het leven rationeel te benaderen. Dit boek- en filmproject laat ons juist zien hoe de stem van ons hart onze kijk op geld, gezondheid, relaties en andere facetten van het leven op verbluffende wijze kan veranderen,’ zegt Baptist de Pape. Thepoweroftheheart.com

Los filmkaartje

 

                Filmkaartje + boek

17,50

€ 30,50

 

Groepsfilmkaartjes (min. 2 Tickets)


15,00 p.st.

 

 

 

 

 

Home

de Opleiding

De reis

Evenementen

boeken & inspiratie

Abonnement

Over ons

WEKELIJKSE Tip voor jou...

Contact

 


 
AGENDA   NIEUW   CONTACT   TWITTER


Opendag
Tilburg

 


Opendag
Eindhoven

 
De lastigste persoon om te coachen ben jezelf.

Maar dat kun je wel leren ;-)
 


CVCC
p.a.: Van Imhoffstraat 22
5018 GD Tilburg

info@cvcc.nl
www.weesjeeigencoach.nl

Rens: 06-41766586